Adatbázis építés

ADATBÁZIS ÉPÍTÉS

Feladatunk az, hogy pontos üzleti adatbázist biztosítunk különböző vállalkozások, magánszemélyek és induló vállalkozások számára, hogy minőségi potenciális ügyfeleket szerezhessenek.

EGYEDI CÉLZÁS

Magas szinten célzott, személyre szabott olyan adatbázisokat készítünk, melyek a potenciális ügyfeleket széles körű kritériumok alapján szegmentálhatják és célozhatják meg, beleértve az iparágakat és a földrajzi elhelyezkedést is. Adatlistánk tartalmazza a nevet, az e-mail címet, a telefonszámot és a postai címet is.

MINŐSÉGI ADATOK

Arra törekszünk, hogy a legjobb adatokat állítsuk össze, hogy még több potenciális ügyfelet biztosítsunk az Ön vállalkozása számára. Az adatokat hiteles forrásokból gyűjtjük össze, ellenőrizzük és érvényesítjük azokat, mielőtt eljuttatnánk Önhöz, valamint megfelelnek az olyan európai uniós és nemzetközi irányelveknek, mint például a GDPR és a CAN-SPAM.

E-MAIL CÍMLISTA

Az e-mail címlista létrehozása az egyetlen olyan csatorna, mely, ha megfelelően rendben tartják, lehetővé teszi, hogy közvetlenül és személyesen kommunikáljon ügyfeleivel, amikor csak úgy kívánja. Ha a célpiac egyedi, és az előre elkészített adatbázisok megvásárlása nem segít, akkor személyre szabott listát kell felépítenie. Segíthetünk Önnek ebben kiváló minőségű üzleti adatbázisok révén.

01.

Mondja el nekünk, hogy kit szeretne megcélozni

Adatszakértőkből álló csapatunk elemzi a vállalkozását, a célcsoportját és kampány célját. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy elküldi számunkra, kiket szeretne megcélozni. Ezután mi összeállítjuk a céljainak leginkább megfelelő adatbázist.

02.

Kérjen személyre szabott árajánlatot

Amennyiben megkeresi csapatunkat, néhány órán belül díjmentes árajánlatot küldünk Önnek, és emellett részletes jelentést is kap saját vállalati adatbázisáról. Kérésre ingyenes mintát biztosítunk, 10 kontakt kiválasztásával. A személyes visszajelzései alapján pedig pontosítjuk a privát adatbázisát.

03.

Az adatbázist 3 munkanapon belül kézbesítjük

Megrendelését követően nekiállunk elkészíteni az adatbázist, majd 3 munkanapon belül kézbesítjük a vállalati adatbázist, a kért formátumban. Így marketing tevékenységét a lehető leghamarabb kezdheti meg.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Mi egy olyan megfizethető adatszolgáltatók vagyunk, akik kiváló adatbázist biztosítanak az Ön üzleti igényeihez. Nagyon versenyképes áron kínálunk marketing adatokat.
Ha további potenciális ügyfeleket szeretne valós idejű ügyfelekké alakítani, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks