Készítse el hírlevelét profi színvonalon a mesterséges intelligencia segítségével!

Egyszerűen töltse ki az űrlapot, és az AI elvégezi a nehéz munkát Ön helyett, ingyen!

AI hírlevél

Kérjük, hogy minél több információt adjon meg az űrlap kitöltésekor, mivel minél több adat áll rendelkezésre, annál hatékonyabban dolgozhat a mesterséges intelligencia.

Elkészített hírlevél
Előzmények
Ismertető

Fedezze fel az AI erejét a direkt marketing hírlevelekben

Próbálja ki, milyen egyszerű és gyors lehet az AI által generált direkt marketing hírlevelek elkészítése. Az ingyenes hírlevélkészítő eszközünk segítségével meglepően profi minőségű hírlevél szöveg készíthető.

Emelje új szinte email marketingjét a WellData eszközeivel

A hírlevél elkészítéséhez csupán néhány mezőt kell kitöltenie, és az AI a kapott adatokból elkészíti a direkt marketing hírlevél szövegét. Így időt és pénzt takaríthat meg, miközben növelheti a megnyitási és konverziós arányokat.

Merüljön el az email marketing világában a WellData segítségével, és kezdje el forradalmasítani marketing tevékenységét!

Minta

A következő szöveget az AI generálta, miután bemásoltuk az iGlass weboldalon található termékleírást az űrlapra.

Tárgy: Védd meg iPhone-kijelződet az iGlass Privacy Pro-val!

Kedves iPhone tulajdonos!

Fájó szívvel tapasztaljuk, hogy a kijelzővédelem még mindig nem az elsődleges szempont, amikor kiválasztjuk az okostelefonunkat. Azonban az iGlass-nál tudjuk, hogy mennyire fontos a kijelzővédelem, és ezért szeretnénk bemutatni az iGlass Privacy Pro-t, ami japán technológiával biztosít kimagasló védelmet az iPhone-kijelződnek.

Az iGlass Privacy Pro korszerű kétoldali betekintésszűrő technológiájával és felső kategóriás kijelzőüveg-védelmével a kijelzőt és a rajta megjelenő tartalmat is megóvhatod. Álló helyzetben a kijelző teljes tartalmát megvédi a kíváncsi szemektől, elfektetve a telefont viszont másoknak is egyszerűen megmutathatod, amit látsz rajta.

Az iGlass-nál fontosnak tartjuk, hogy elégedett legyél a termékünkkel, ezért biztosítjuk a 100% kijelzőcsere garanciát. Ha egy iGlass Privacy Pro alatt betörik a kijelződ, mi ingyen cseréljük a kijelződet. Nincs szükség regisztrációra sem. Csak rendeld meg, tedd fel a telefonodra és már él is a kijelzőcsere garancia. Ha betörne alatta a kijelződ a rendelési számoddal és egy videóval tudod igazolni, amit az üvegfólia levételekor kell készíteni.

Az iGlass Privacy Pro garantáltan egyszerűen otthon felhelyezhető, hiszen a csomag tartalmaz egy tisztító szettet és egy útmutatót a felhelyezéshez. Ha elrontanád a felhelyezést, mi küldünk neked egy új terméket.

Az iGlass Privacy Pro ujjlenyomat és tükröződés mentes technológiával készül, így a telefonod kijelzője mindig színhű, éles képet biztosít a számodra és a felületén nem maradnak meg az ujjlenyomatok.

Az iGlass Privacy Pro-ra 1 év garanciát vállalunk, ha az üvegfóliád 1 éven belül összetörik, megkarcolódik vagy belevegősödik, akkor küldünk neked egy új terméket.

Az iGlass Privacy Pro-ra most 20% kedvezményt adunk, ha megrendeled a https://iglass.hu oldalon.

Védd meg iPhone-kijelződet most az iGlass Privacy Pro-val!

Üdvözlettel,
Az iGlass csapata

ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks