Az iparágtól függetlenül a vállalkozások rengeteg adatot gyűjtenek ügyfeleikről. Manapság viszont sokkal több figyelmet fordítanak a még több adat gyűjtésére, ahelyett, hogy a már meglévő adatok maximális kihasználására összpontosítanának.

Adattisztítás

Adatbázis szolgáltatóként számos olyan erőforrással rendelkezünk, amelyeket felhasználva a piacon egyedülálló módon növelhetjük az adattisztítás hatékonyságát.

E-mail címek tisztítása

E-mail cím ellenőrzési szolgáltatásunk az e-mail címek érvényesítésére szolgál, melynek során eltávolítjuk az érvénytelen e-mail címeket. Az e-mail címlista tisztítása jobb minőségű adatot biztosít; sikeresebben tudja futtatni e-mail kampányait, nagyobb megtérüléssel, ha a kampányokat és ajánlatokat naprakész, megfelelő és mindenekelőtt releváns közönségnek küldi el.

IP-címe és domain neve feketelistára kerülhet, ha az Ön visszapattanási aránya meghalad egy bizonyos százalékot – ami szinte garantált, ha nem ellenőrzött címlistát használ.

Telefonszámok tisztítása

A telefonszám ellenőrzés során a szolgáltatótól lekért adatokat követően pontosan meg tudjuk határozni, hogy az adott telefonszám aktív-e, melyik szolgáltatóhoz tartozik, beleértve azt is, hogy mobiltelefonhoz vagy vezetékes telefonhoz tartozik-e az adott szám. Ennek segítségével megtudhatja, hogy az üzleti kapcsolattartó vagy az ügyfél telefonszáma valóban aktív és hívható.

Minél kevesebb időt töltenek az Ön munkavállalói megszűnt vagy hibás telefonszámok hívásával, annál több időt fordíthatnak arra, hogy valódi ügyfelekkel teremtsenek kapcsolatot.

Postai címek tisztítása

Címeket egységes formátumra alakítjuk, ellenőrizzük a településeket, irányítószámokat, utcaneveket, illetve, hogy a cím valóban létezik-e.

Nem pazarolja a postaköltséget a nem megfelelő személynek vagy érvénytelen címre küldött levelekre, valamint nem kell majd foglalkoznia a visszaküldött kézbesítetlen szórólapokkal vagy katalógusokkal.

Cégadatok tisztítása

A magyarországi cégek átlagos életkora kevesebb mint 10 év, havonta 2500 cég költözik máshová, és 850 szűnik meg. Céges adatok folyamatos változás alatt vannak. A tiszta adatok elősegítik a munkafolyamatok hatékonyabbá tételét, a folyamatok hatékonyságát és a munkaerő termelékenyebbé tételét.

Minél kevesebb időt fordít a hibák adatok kijavítására, akkor több ideje marad a bevétel növelő tevékenységekre.

Azonosítók szabványosítása

Az adatok gyakran különböző forrásokból és különböző formátumokban áramlanak a szervezetekbe. Adat szabványosító megoldásunk megtisztítja és eltávolítja a helytelenül formázott adatokat. Például, egy adat szabványosítási megoldás formázhatja az összes betűrendes karaktert NAGYBETŰS formátumban, szabványosíthatja az „u.”, „utca”, „út” rövidítéseket, vagy eltávolíthat idegen karaktereket, mint például zárójeleket és kötőjeleket a telefonszámokból.

Duplikációk kezelése

Az ismétlődéseket megszüntető szolgáltatásunk használatával csökkentheti a felesleges költségeit, hiszen nem küldi ki kétszer ugyanazt a levelet ugyanannak az ügyfélnek – egyúttal megszüntetheti azt a bosszúságot is, amelyet az ügyfelek éreznek, amikor kétszer kapnak meg valamit.

Adatgazdagítás

Minél többet tud az ügyfeleiről, annál jobban tud az érdeklődésükre szabott üzeneteket és ajánlatokat küldeni részükre. Adatgazdagítási szolgáltatásaink a már meglévő kapcsolattartási adatok, például nevek, telefonszámok, postai címek és e-mailek címek ellenőrzésével kezdődnek. Miután megtisztítottuk az adatokat, pontos adatokkal gazdagítjuk azokat, lehetővé téve, hogy személyre szabott üzeneteket hozzon létre, melyek segítik a vállalkozást abban, hogy kapcsolatot teremthessen az ügyfelekkel.

ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks