GDPR megfelelés

Vállalkozásunknál a jogszabályok betartása alapvető fontosságú, ezért mindig is elkötelezettek voltunk abban, hogy megismerjük és betartsuk, ügyfeleinket pedig tájékoztassuk az adatokra vonatkozó hatályos és alkalmazandó előírásokról.

Az adatbázisban szereplő adatok ellenőrzött partnerektől, vállalati és kormányzati nyilvántartásokból és nyilvános, közzétett forrásokból származnak, amelyekben a kapcsolati adatok a cégek elektronikus elérhetőségeként vannak megjelölve.

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személy címzettektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy részükre a reklámozó – elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján – reklámot közölhessen.

Cégnek címzett reklám a cégek elektronikus elérhetőségére a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint előzetes hozzájárulás nélkül küldhető.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény és az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) alapján az adatbázisban szereplő adatok között a cégek elérhetőségeként azonban személyes adatok is előfordulnak, ezért az adatbázis felhasználójának adatkezelőként – azon adatok vonatkozásában, amelyek személyes adatok lehetnek – teljesítenie kell a személyes adatok kezelésére és védelmére vonatkozó jogszabályi előírásokat.

ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks