Rólunk

Már megalakulásunkkor is az volt az alapelvünk, hogy kiváló minőségű adatokkal támogassuk a vállalkozásokat. Mind a mai napig, és szándékunk szerint a továbbiakban is arra ösztönözzük a cégeket, hogy vegyék igénybe segítségünket ahhoz, hogy vezető pozícióba kerüljenek és adatközpontú marketingmegoldásokat alkalmazzanak potenciális ügyfelek generálásához és konverziójához.

Csapatunk olyan tapasztalt szakemberekből áll, akik a minőségre, a teljesítményre és az új technológiák innovációjára összpontosítanak, hogy minden feladatot még jobban végezzenek el. Hiszünk a csapatmunkában, és a jobb jövőt eredményező folyamatos innovációban és tudásmegosztásban. Örömmel tekintünk együttműködésünk elé!

Értékeink

Alapelvünk, hogy valós idejű adatokkal támogassuk a vállalkozásokat, és arra ösztönözzük őket, hogy adatközpontú marketing megoldásokat vezessenek be potenciális ügyfelek generálásához és konverziójához.

Kitartás

Szenvedély, céltudatosság és állhatatosság jellemez bennünket, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kihívások közepette is segítsük és támogassuk ügyfeleinket.

Átláthatóság

A hosszú távú kapcsolatok kiépítése érdekében a lehető legnagyobb átláthatóságot és őszinteséget biztosítjuk az általunk nyújtott szolgáltatásokban.

Elkötelezettség

Kiválóságra irányuló törekvésünk nem befolyásolja szolgáltatásunk minőségét. Elkötelezettek vagyunk a tanulás, a fejlődés és a legjobb szolgáltatás nyújtása iránt.

Ügyfélelégedettség

Az ügyfelek elégedettsége is rendkívül fontos számunkra, és a legnagyobb gondot fordítjuk arra, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk, leküzdve a digitális piacok előtt álló kihívásokat. Legyen szó egy multinacionális vállalatról vagy egy kezdő vállalkozásról, szorosan együtt dolgozunk velük, hogy fellendítsük a várt növekedést.

Jövőképünk és küldetésünk

Csak megbízható, pontos B2B adatokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy kapcsolatba lépjenek a célközönségükkel. Hiszünk abban, hogy ügyfeleinkkel együtt növekedhetünk, és abban is, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú partneri viszonyt építhetünk ki. A bizalom erős értékeire alapozva ugyanolyan mértékben vagyunk érték-vezérelt, mint adat-vezérelt vállalat.

ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks