Újonnan alapított cégek szolgáltatás

Kapja kézhez minden nap, megszerezve versenytársai előtt a kezdeményezést

Az újonnan alapított vállalkozások adatait nyújtó szolgáltatásunk lehetőséget biztosítunk arra, hogy elsők között léphessen kapcsolatba a friss piaci szereplőkkel, ezzel megszerezve versenytársai előtt a kezdeményezést. Ragadja meg a lehetőséget, és élvezze az adatvezérelt döntéshozatal előnyeit, mindezt új üzleti lehetőségek elérése érdekében.

Napi kézbesítés

Napi kézbesítésnek köszönhetően elsőként értesülhet a piacon újonnan megjelenő vállalkozásokról. Az adatokat e-mailben kézbesítjük, de lehetőséget biztosítunk az API-n keresztüli integrációra is, így az adatok közvetlenül a saját rendszerébe érkeznek.

Könnyű integráció

A cégadatok könnyen integrálhatóak a már meglévő rendszerébe. API hozzáférési lehetőségünkkel az új vállalkozások adatai automatikusan, manuális adatbevitel nélkül érkeznek meg Önhöz. Ezzel azonnali hozzáférést biztosítunk a legfrissebb adatokhoz.

Egyéni célcsoport kialakítása

Szolgáltatásunk segítségével szűkítheti a monitorozandó vállalkozások körét, ami lehetővé teszi a személyre szabott és célzott marketingkampányok kialakítását. Fokozza marketing tevékenységének hatékonyságát, és találja meg a legmegfelelőbb célcsoportot!

Milyen adatokat kap meg az újonnan alakult cégek szolgáltatással?

Szolgáltatásunk a piacon újonnan megjelenő vállalkozások minden elérhető információját tartalmazza. Mindezek az információk nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megfelelően célzott és hatékony marketingstratégiát dolgozhasson ki.

Elérhető információk: Cégnév, Székhely, Adószám, Cégjegyzékszám, Cégforma, Bejegyzés dátuma, Jegyzett tőke, Fő tevékenység, Tevékenységek, Tulajdonok, Tisztségviselők, Email cím

Legyen Ön az első aki kapcsolatba lép a vállalkozásokkal

Szolgáltatásunk garantálja a leggyorsabb adatszolgáltatást, hiszen a cégközlönyben reggel 7 óráig megjelent új vállalkozások adatait már aznap reggel kézhez kapja.

Maradjon mindig egy lépéssel versenytársai előtt!

A legfrissebb piaci információk

A gyorsan változó piacon való versenyképesség érdekében fontos, hogy naprakész legyen a piacon újonnan megjelenő cégekről. Szolgáltatásunkkal biztosíthatja, hogy mindig az elsők között legyen, aki eléri ajánlatával az új vállalkozásokat.

Árak

Heti előfizetési csomag

39 990 Ft

+ ÁFA / hó
  • Választott napon kézbesítés reggel 8 órakor, vagy automatikusan API-n keresztül.
Napi előfizetési csomag

54 990 Ft

+ ÁFA / hó
  • Minden nap reggel 8 órakor kézbesítés, vagy automatikusan API-n keresztül.
Készen áll arra, hogy maximalizálja üzleti lehetőségeit?
Lépjen kapcsolatba velünk!
ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks