Garancia

  1. Adatvédelem

Cégünk a szolgáltatott adatokat az általános adatvédelmi rendelet (GDPR, EU 2016/679 rendelet) és a nemzeti jogszabályok teljes körű betartásával szerzi meg, dolgozza fel és kezeli.

A vállalkozások frissítésre, javításra és törlésre vonatkozó jogait szigorúan tiszteletben tartjuk, ahogyan azt a hatályos jogszabályok előírják.

  1. Adatok pontossága

Automatizált szoftverünk folyamatosan ellenőrzi az e-mail címeket; a szintaktikai ellenőrzést végez, ellenőrzi az elültéseket, szimulált e-mail küldést kezdeményez, mely során számos különböző feltétel szerint (MX rekordok, nem létező e-mail fiók, domain ellenőrzés stb.) vizsgálja meg a címeket. 

Az adatokat szakértőnk manuálisan is ellenőrzi, hogy hiteles és magas minőségű adatokat nyújtsunk vásárlóink részére. 

Vállaljuk, hogy visszatérítést nyújtunk minden olyan e-mail cím után, mely a kézbesítéstől számított 60 napon belül hibásnak vagy megszűntnek bizonyul.

Telefonszámok esetén a megszűnt előfizetésekre terjed ki visszatérítési garancia. Az ideiglenes nem elérhető számoknál (pl. foglalt, hangposta vagy ideiglenesen nem kapcsolható) a garancia nem érvényesíthető.

Hogyan működik a visszatérítés?

  1. Nem keresünk kifogást, ha egy e-mail végérvényesen visszapattan (hard bounce), vagy a telefonszám megszűntnek bizonyul, akkor a visszatérítés garantált. Bejelentkezést követően a fiókjában található garancia menüpontban nyújthat be panaszt olyan rendeléssel kapcsolatban, amely nem működő adatokat tartalmaz. Miután feltöltötte az érvénytelen adatokról szóló jelentést, további érvényesítési eszközök segítségével ellenőrizzük a megadott adatokat, és részletes visszajelzést küldünk Önnek.
  1. Miután megállapítottuk az érvénytelen adatok mennyiségét, Ön választhat, hogy a hibás adatokra fordított összeg visszautalását kéri, vagy ennek duplájával megegyező jóváírást, amelyet a későbbi vásárlások során lehet felhasználni.
Támogatás

Ha további információra van szüksége, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll, és ingyenes segítséget nyújt.

ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks