Garancia

  1. Adatvédelem

Cégünk a szolgáltatott adatokat az általános adatvédelmi rendelet (GDPR, EU 2016/679 rendelet) és a nemzeti jogszabályok teljes körű betartásával szerzi meg, dolgozza fel és kezeli.

A vállalkozások frissítésre, javításra és törlésre vonatkozó jogait szigorúan tiszteletben tartjuk, ahogyan azt a hatályos jogszabályok előírják.

  1. Adatok pontossága

Automatizált szoftverünk folyamatosan ellenőrzi az e-mail címeket; a szintaktikai ellenőrzést végez, ellenőrzi az elültéseket, szimulált e-mail küldést kezdeményez, mely során számos különböző feltétel szerint (MX rekordok, nem létező e-mail fiók, domain ellenőrzés stb.) vizsgálja meg a címeket. 

Az adatokat szakértőnk manuálisan is ellenőrzi, hogy hiteles és magas minőségű adatokat nyújtsunk vásárlóink részére. 

Vállaljuk, hogy visszatérítést nyújtunk minden olyan e-mail cím után, mely a kézbesítéstől számított 60 napon belül hibásnak vagy megszűntnek bizonyul.

Telefonszámok esetén a megszűnt előfizetésekre terjed ki visszatérítési garancia. Az ideiglenes nem elérhető számoknál (pl. foglalt, hangposta vagy ideiglenesen nem kapcsolható) a garancia nem érvényesíthető.

Hogyan működik a visszatérítés?

  1. Nem keresünk kifogást, ha egy e-mail végérvényesen visszapattan (hard bounce), vagy a telefonszám megszűntnek bizonyul, akkor a visszatérítés garantált. Bejelentkezést követően a fiókjában található garancia menüpontban nyújthat be panaszt olyan rendeléssel kapcsolatban, amely nem működő adatokat tartalmaz. Miután feltöltötte az érvénytelen adatokról szóló jelentést, további érvényesítési eszközök segítségével ellenőrizzük a megadott adatokat, és részletes visszajelzést küldünk Önnek.
  1. Miután megállapítottuk az érvénytelen adatok mennyiségét, Ön választhat, hogy a hibás adatokra fordított összeg visszautalását kéri, vagy ennek duplájával megegyező jóváírást, amelyet a későbbi vásárlások során lehet felhasználni.
Támogatás

Ha további információra van szüksége, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll, és ingyenes segítséget nyújt.

ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks