1012. Baromfihús feldolgozása, tartósítása


Ebbe a szakágazatba tartozik:
-a baromfi vágóhídi vágása, tisztítása és csomagolása
-a friss (nyers), hűtött vagy fagyasztott baromfihús gyártása, részekre darabolással
-az étkezési baromfizsír kiolvasztása

Ebbe a szakágazatba tartozik még:
-a baromfitoll és -pehely tisztítása, fertőtlenítése és tartósító kezelése
Struktúra

C. Feldolgozóipar 10. Élelmiszergyártás 101. Húsfeldolgozás, -tartósítás, húskészítmény gyártása 1012. Baromfihús feldolgozása, tartósítása
ÜGYFELEINK, AKIK BÍZTAK BENNÜNK.
Billingo
DPD
Főtaxi
Start-garancia
Allianz
Bankmonitor
Spar
Bib
Fővárosi vízművek
Goodwill
Sprinter
Cib bank
Mediaworks